از پروپوزال های تک صفحه ای تا پروپوزال های چندین صفحه ای ، پروپوزال دکتری و ارشد چند صفحه است ؟
تعیین تعداد صفحه برای یک پروپوزال از اهمیت بالایی برخودار است چون ، مستقیما بر موفقیت آن در جلب توجه مخاطبین و دریافت نتیجه تاثیر دارد. از دلایل اهمیت طول پروپوزال میتوان به جلب توجه و حفظ تمرکز مخاطب ، تأثیرگذاری و اعتبارسنجی ، پوشش دادن تمام جزئیات ضروری ، تأثیر بر تصمیمگیری مدیران ، انعکاس پیچیدگی پروژه ، تنظیم انتظارات ، جلب توجه و حفظ تمرکز مخاطب اشاره کرد که در ادامه بیشتر و کامل تر این این مثاله میپردازیم.
تیم آریا پروژه با داشتن تجربه ای طولانی در نوشتن پروپوزال تجربیات خود را در اختیار شما قرار داده است تا از آن بهره بگیرید . اما قبل شروع مطلب اگر پروپوزالی دارید که قصد بیرون سپاری آن را دارید همین حالا توضیحات پروپوزال خود را در پیام رسان های واتساپ (۰۹۱۲۵۰۱۳۰۹۴) ، تلگرام (mnik60@) و ایتا (mnik60@) ارسال کنید تا متخصصین ما در اسرع وقت توضیحات شما را بررسی کنند و قیمت پروپوزال نویسی و قیمت پروپوزال ارشد و هر نوع پروپوزال دیگر را به شما را اعلام میکنند .
سفارش پروپوزال در تلگرام سفارش پروپوزال در واتساپ سفارش پروپوزال در ایتاراهنمای ساختار پروپوزال ، از مقدمه تا نتیجهگیری :
بخش های اصلی یک پروپوزال معمولا مقدمه ، اهداف ، روشها ، بودجه ، و جدول زمانبندی را شمال میشود .
مقدمه پروپوزال (معرفی کلی طرح یا پروژه)
- مقدمه ، مکانی است که یک نمای کلی به مخاطب ارائه میدهیم. در این بخش باید تمامی تلاش خود را به کار بگیریم تا نظر مخاطبان را جلب کنیم یعنی پروژه یا مسئله ای که میخواهید حل کنید را به صورت مختصر و واضح بیان کنید
صفحه پیشنهادی برای این بخش ۱ تا ۳ صفحه است.
یبان مساله در پروپوزال
- در این بخش از پروپوزال با شفافیت و وضوح مشکل تعریف شده و دلایل اهمیت آن به طور مختصر و مفید توضیح داده میشود.
بنابراین، بیان مسئله باید کوتاه، دقیق و به اندازه ای باشد که مشکل را به خوبی معرفی کند و مخاطب را برای مطالعه بخش های بعدی آماده سازد.
مواردی که پیشنهاد میشود در بیان مساله پروپوزال به صورت موردی رعایت شود .
-
- تعریف مشکل یا چالشی که پروژه قصد دارد به آن بپردازد.
- توضیح اهمیت و ضرورت پرداختن به این مسئله.
- بررسی وضعیت فعلی و شکاف های موجود.
- اشاره به دامنه و محدوده مسئله.
تعداد صفحه های بیان مسئله در پروپوزال ۱تا ۳ صفحه پیشنهاد میشود .
اهداف پروپوزال
- این بخش به بیان اهداف کلی و جزئی پروژه اختصاص دارد. یک تا دو صفحه معمولاً برای بیان دقیق اهداف پروژه کافی است. اهداف باید واضح و به صورت SMART (مشخص، قابل اندازهگیری، دستیافتنی، مرتبط و زمانبندی شده) تعریف شوند.
صفحه پیشنهادی برای این بخش ۱ تا ۲ صفحه است.
روشها
- روش های اجرایی، فرآیندها، مراحل انجام پروژه و معیارهای ارزیابی شرح داده میشود. وابسته به پیچیدگی پروژه برای این بخش ۲ تا ۵ صفحه در نظر گرفته میشود.
بودجه
- برآورد هزینهها، منابع مالی مورد نیاز و تجزیه و تحلیل هزینه-فایده در این بخش ارائه میشود. بودجه معمولاً میتواند در یک یا دو صفحه به وضوح توضیح داده شود.
جدول زمانبندی (۱ تا ۲ صفحه)
- جدول زمانبندی شامل زمان بندی دقیق مراحل پروژه، نقاط عطف و تقسیم وظایف است. این بخش معمولاً در یک تا دو صفحه ارائه میشود، بسته به این که جزئیات زمانبندی چقدر پیچیده است.
هر نوع پروپوزال تحقیقی از سبک، ساختار و سایر قرارداد های نوشتاری که توسط رشته مربوطه تنظیم شده است پیروی می کند. محتوای طرح پیشنهادی تحقیق معمولاً از ۳ تا ۳۵ صفحه، همراه با مراجع (و ضمائم، در صورت لزوم) متفاوت است. اما مانند هر فعالیت دانشگاهی، ابتدا با مطالعه دقیق دستورالعمل، فرآیند نوشتن الگوی پروپوزال تحقیق را آغاز کنید.
سفارش نوشتن انواع مقاله